Aminokyseliny BCAA

08.07.2009 13:25

Větvené aminokyseliny BCAA čisté farmaceutické kvality

Vhodné pro posilování, všechny sporty a cvičení. Krystalické větvené aminokyseliny se zvýšeným obsahem L-Leucinu, speciálně sestavené pro vyšší nárůst a ochranu svalové hmoty. Název BCAA je zkratkou pro "Branched Chain Amino Acids", v překladu tedy aminokyseliny s rozvětveným řetězcem. BCAA jsou zastoupeny třemi významnými esenciálními aminokyseliny: L-Valin, L-leucin, L-Isoleucin a tvoří až třetinu svalových bílkovin.

Aminokyseliny BCAA jsou prakticky nenahraditelné v situacích, kdy se tělo dostává do velmi nepříznivého katabolického stavu přetrénování (cvičení při nadměrné aerobní zátěži, vytrvalostní sporty, posilování apod.).
Free BCAA brání odbourávání svalových bílkovin, mají účinnou schopnost anabolizovat tkáně a působit tak proti využití svalů jako zdroje energie při fyzické zátěži. BCAA především chrání svalová vlákna v kritických situacích při posilování a cvičení před rozpadem, jejich účinek je možné považovat za anabolický.

Krystalické free BCAA ve formě kapslí přijaté bezprostředně před cvičením mohou být pro svou snadnou vstřebatelnost velmi rychle využity tělem jako zdroj energie a chránit tím svalovou hmotu před degradací. Přijaté po posilování podporují anabolizaci a urychlují zotavení.

V rýsovacím období a při redukci podkožního tuku se doporučuje výhodná kombinace free BCAA s L-Carnitinem, kde L-karnitin působí na spalování tuků a větvené aminokyseliny BCAA chrání svalovou hmotu před jejím úbytkem.

aminokyseliny free BCAA:
- zvyšují energetický potenciál při posilování
- napomáhají při spalování tuků a redukci nadváhy
- při cvičení chrání svalovou hmotu před rozpadem
- urychlují dobu regenerace po výkonu
- podporují novotvorbu svalové hmoty, zvyšují sílu
- podílejí se na celkové anabolizaci organizmu

aminokyselin bcaa jsou vhodné pro:
- všechny sporty a sportovní odvětví
- aerobní i anaerobní sporty, obnovu energetických zásob

Použití:
Aminokyseliny BCAA se užívají nejlépe ihned po skončení cvičení (urychlení regenerace a přechodu do anabolismu: 2-4 kapsle). Případně také 30 minut před posilováním (ochrana svalové hmoty: 2-4kapsle).
Pro ryze aerobní sporty je vhodnější užívat bcaa před cvičením.
Pro anaerobní sporty (např. posilování, těžká atletika) lépe vzít aminokyseliny až po ukončení posilování.


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,