CFM

08.07.2009 13:55
Maximalizujte efektivitu svého tréninku. Zastavte co nejdříve katabolické procesy. Dejte svým svalům to nejlepší k růstu. Minimalizujte zátěžový stres. Unikátní propojení syrovátkové bílkoviny a colostra - CFM Compress Colostrum, znamená kvalitativní skok v kategorii proteinových koncentrátů .


CFM Compress Colostrum
Maximalizujte efektivitu svého tréninku.

Syrovátková bílkovina patří sama o sobě mezi proteinové zdroje nejvyšší kvality, zvláště vysokým, čtvrtinovým obsahem větvených aminokyselin (BCAA), které mají mezi ostatními esenciálními aminokyselinami zcela dominantní postavení – vždyť 33% svalové bílkoviny je tvořeno právě jimi.

Ale to není zdaleka vše: při svalové práci se BCAA zapojují do energetického metabolismu a pokud nejsou doplněny v dostatečné míře, dochází k tomu nejhoršímu, co může trénujícího sportovce postihnout: nedostatečná obnova svalové hmoty až její katabolismus, tedy přesný opak toho, co chceme tréninkem dosáhnout.

Kvalita syrovátkové bílkoviny je navíc zvýrazněna tou nejmodernější a zároveň nejšetrnější výrobní technologií: CFM (mikrofiltrace zkříženým tokem přes keramické filtry),díky které výsledný produkt obsahuje pouze zanedbatelné množství mléčného tuku a laktózy (mléčného cukru). Na rozdíl od proteinových koncentrátů průměrné úrovně a nižších cen, kde tyto dvě složky představují vždy nežádoucí příměsi.

Zastavte co nejdříve katabolické procesy.

Syrovátková bílkovina patří mezi tak zvané „rychlé“ proteiny. To znamená, že po konzumaci ( vždy rozmíchat ve vodě ! ) díky bezproblémovému a snadnému trávení a vstřebávání velmi rychle stoupne hladina aminokyselin v krvi a ty jsou připraveny v dostatečném množství k tomu nejdůležitějšímu: k syntéze aminokyselin ve svalové buňce, tedy k tvorbě svalové hmoty!

Právě rychlost tohoto procesu zabrání pokračujícímu potréninkovému katabolismu a nastolí pozitivní dusíkovou bilanci.

Dejte svým svalům to nejlepší.
Konzumace syrovátkové bílkoviny bezprostředně po tréninku (spolu s glukózou) až do období dvou hodin po tréninku (tak zvané anabolické okno) je tím nejvýznamnějším opatřením, které v zájmu regenerace a tvorby svalové hmoty musíte udělat.

Ovšem tento proteinový koncentrát můžete použít kdykoli v průběhu dne a nahradit jim například svačinu. Zvláště bych doporučil dávku proteinu hned ráno, ještě před snídaní, kdy je hladina aminokyselin na minimu.

Minimalizujte zátěžový stres.
Syrovátková bílkovina má ještě jednu výjimečnou vlastnost – posiluje imunitu. Proč je to tak důležité? Trénink a jakákoli fyzická zátěž znamená pro organismus stres a ten je doslova „zabijákem“ vašeho pokroku v tvorbě svalové hmoty a síly vlivem produkce stresových a ve svých účincích katabolických hormonů, které oslabují vaši imunitu. A právě v boji proti oslabení imunity má syrovátková bílkovina v tomto přípravku účinného spolubojovníka - a tím je kolostrum, které je dosud neprávem uživateli sportovní výživy opomíjeno.

Kolostrum, neboli mlezivo, je prvotní mateřské mléko savců, které se vylučuje pouhých 72 hodin po porodu, kdy je mládě doslova vyvrženo do „nepřátelského světa“ plného virů a bakterií - a bez tohoto zázraku přírody by nepřežilo. Když je konzumace kolostra pro mláďata doslova otázkou života a smrti, proč by nepomohlo dospělým lidem a zvláště sportovcům?

Kolostrum je totiž doslova nabito nepřeberným množstvím účinných látek a růstových faktorů, které stimulují anabolické pochody v organismu a posilují imunitní systém.

Vzhledem k zvýšené potřebě bílkovin, především u sportovců silových a silově vytrvalostních disciplin, se v současné době jeví použití proteinových koncentrátů jako naprostá nezbytnost. Unikátní a ojedinělé propojení syrovátkové bílkoviny a kolostra dělá z produktu CFM Compress Colostrum výrobek, který svou špičkovou kvalitou zastiňuje konkurenci a splňuje požadavky i těch nejnáročnějších sportovců.


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,