Clavin pro muže

08.07.2009 13:30

Buďte znovu úspěšný u žen ...

Sex je přirozenou a jednou z nejpříjemnějších součástí našeho života. Není pouze biologickou záležitostí směřující k reprodukci. Jeho význam je daleko širší. Má zásadní vliv ať již na sebevědomí každého jednotlivce, či na spokojené soužití partnerů.

Pokud muž trpí občasnými poruchami erekce, projeví se to především na jeho psychice. Navenek působí většinou silně, sebevědomě, uvnitř si ale nevěří, je zmatený - zvlášť, jedná-li se o problémy s ústrojím, co dělá muže mužem.

Jakmile dojde na otázku, jak řešit selhání, nebo jak zkvalitnit svou erekci, už pouhá představa, že by dotyčný měl navštívit lékaře a svěřovat se mu, je pro něj, a vlastně pro všechny z nás, velice frustrující.

Rady a názory odborníka
Co mám dělat, když Clavin nezafunguje hned na poprvé?

Především hoďte za hlavu myšlenky na to, že není účinný a hlavně, nevzdávejte to! Jestliže se účinky dostaví hned napoprvé, je to vždycky skvělé, jestli ne, může tuto skutečnost ovlivňovat celá řada dalších faktorů. Clavin je sice přípravek příznivě ovlivňující erekci, ale další ovlivňující faktory řešit neumí.
Co poradit mužům, kterým nevyšel sex hned napoprvé?

Clavin sice účinkuje hned, u některých mužů však nemusí. Když si léčíte chřipku, pomůže Vám snad jeden prášek k tomu, abyste byli hned zdraví? Pamatujte si, že problém s erekcí je také o špatném přítoku krve do penisu. Užíváním Clavinu podpoříte proudění krve do penisu. Může to být hned, nebo až po několikátém užití, na některé muže s ED však ani Clavin fungovat nemusí. Nabízí Vám především nejjednodušší účinnou cestu.
Proč se nemusí dostavit výsledek?

Každý organismus je vždy do určité míry odlišný. Tak, jako u každého přípravku, ať z kategorie doplňků stravy nebo léků, určitá část populace nebude na užívání reagovat. Na základě zkušeností je to v případě Clavinu menšinová, asi 10% část mužské populace. Dalším důvodem může být primární závažné onemocnění, které v důsledku způsobuje také poruchu erekce. V případě takového podezření je vždy velmi vhodné vyhledat pomoc lékaře.
Co mohou udělat muži sami pro lepší zážitky?

Uvolněte se, relaxujte a odpočívejte. Nezapomeňte na nutnost sexuální stimulace, aby Vám Clavin mohl pomoci.
Čím si Clavin zaslouží důvěru mužů?

Clavin patří mezi přípravky, jejichž účinnost a bezpečnost byla a je experimentálně ověřována. Jednorázová i dlouhodobá účinnost účinné složky Clavertin 11 byla experimentálně potvrzena (Stanislavov R., Nikolova V.: J. Sex Marital Ther. 29, 2003:207). Téměř 92% mužů uvádělo na konci této studie normální erekci. Také jiní autoři potvrdili racionálnost kombinace látek označené jako Clavertin 11 (Chen J., Wollman Y., Chernichovsky T., Iaina A., Sofer M., Matzkin H.: Br. J. Urol. Int. 83, 1999:269).

Bezpečnost Clavinu

Jednorázové i dlouhodobé užívání účinné složky Clavinu - Clavertinu 11 je racionálním a alternativním postupem u mužů, kterým pomáhá zkvalitnit a udržet erekci déle, čímž příznivě ovlivňuje sexuální výkonnost. Zvýšené sebevědomí tak mužům v sexu zaručí úspěch u žen. V současné době probíhající studie potvrzují pleotropní charakter mechanismu účinku.

V případě hypertenze (zvýšeného krevní tlaku) v danou chvíli neexistuje důvod k nedoporučení doplňkového užívání Clavinu, doporučujeme však spíše příležitostné užití před sexuálním stykem. Pokud by byl Clavin užíván dlouhodobě (denně a déle než 3 týdny), lze očekávat pozitivní vliv na srdce a zejména cévy. Účinek Clavinu je však při jednorázovém užití, při dané dávce ikariinu ve vztahu k hypertenzi nutno považovat za účinek nepříliš významný a účinek neovlivňující antihypertenzní léčbu. Pouze při dlouhodobém současném užívání Clavinu a antihypertenzních léků fungujících mechanismem bloku vápníkových kanálů (např. léky Norvasc, Plenil, Lomir) je na místě Vaše zvýšená pozornost a doporučujeme užívání Clavinu konzultovat s lékařem zejména pak u stavů tzv. nestabilní anginy pectoris. Je však otázkou, zda by člověk s nestabilní anginou pectoris měl riskovat svůj život sexuálním stykem. Již toto spojení je samo o sobě velkým rizikem. Obdobná situace je i v případě léčby mononitráty. Zvýšená pozornost je nutná opět u rizikových stavů, jako je nestabilní angína pectoris.

Pokud byste si mysleli, že Vám Clavin zaručí i to, že od svého protějšku při sexu nedostanete přenosnou pohlavní nemoc, pak jste na omylu. Clavin nebyl vyvinut pro eliminaci rizik nechráněného sexu. Proto chraňte sebe i svůj protějšek proti přenosu pohlavních chorob.


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,