Jak rychle odbourat tuky

08.07.2009 13:42
Jak na to? Snížení množství přijaté energie a podpora jejího výdeje během kardio tréninku a tvrdého cvičení jsou základními kroky, směřující k tomuto cíli. Skutečným tajemstvím úspěchu je však zachování svalové hmoty podporující metabolismus, která se může snadno během diety ztrácet. Bílkovinné suplementy a doplňky podporující ztrátu tuku a metabolismus jsou základem soupravy...

 

Jak na to? Snížení množství přijaté energie a podpora jejího výdeje během kardio tréninku a tvrdého cvičení jsou základními kroky, směřující k tomuto cíli. Skutečným tajemstvím úspěchu je však zachování svalové hmoty podporující metabolismus, která se může snadno během diety ztrácet. Bílkovinné suplementy a doplňky podporující ztrátu tuku a metabolismus jsou základem soupravy.

Brzy poznáte, že uchovat si svalovou hmotu, zredukovat přebytečné kalorie a jíst méně je docela jednoduché

Efektivita? Začněte s vyloučením rafinovaných cukrů z vašeho jídelníčku a zakažte si přijímat nadbytek tuků z potravin. Před spaním vynechejte sacharidy, v dalších jídlech přijměte jen poloviční množství sacharidů a 4-6 týdně zařaďte kardio trénink po dobu 35-45 minut. Pravidelně se važte a vždy se snažte docílit ztráty 0,1 – 1 kg týdně. Pokud ubýváte na váze o 1 kg týdně a zaznamenáváte příliš velkou únavu nebo ztrátu síly, zvyšte příjem sacharidů, nebo vynechejte některé z kardio cvičení. Na správné cestě jste jen tehdy, pokud se cítíte tělesně dobře. Pokud se vám nedaří snižovat váhu, buďte na sebe přísnější a přestaňte se přejídat.

Jak to funguje? Bílkoviny pomáhají předcházet ztrátě svalové hmoty a snížíte příjem energie, musíte příjem bílkovin zvýšit. Nedávná studie ukázala, že vysokoproteinová dieta skládající se převážně ze syrovátky měla za následek vyšší úbytek hmotnosti, než vysokoproteinová dieta založená na konzumaci červeného masa. Řadu výhod poskytují také aminokyseliny BCAA, které pomáhají během diety zachovávat svalovou hmotu. Čím tvrdší je trénink a dieta, tím je suplementace BCAA důležitější. BCAA jsou spalovány místo sacharidů, jejichž příjem je omezený, čímž dochází k úspoře bílkovin ze svalové hmoty. Sportovci dodržující přísnou dietu mohou užívat podpůrné prostředky, které přispívají ke snižování tělesného tuku např. HCA (extrakt z Garcinie Cambogie) v kapslích - má účinky při omezení tvorby tukové tkáně, zamezení pocitu hladu, podporu snižování hladiny cholesterolu a usnadnění odbourávání tuku. HCA zesiluje účinek L-carnitinu při spalování tuků, proto se doporučuje při snižování nadváhy kombinace obou látek.

Dávkování: zvyšte denní příjem bílkovin na 3 g na každý kilogram tělesné váhy, abyste zabránili ztrátám svalové tkáně. Bílkovinné koncentráty např. Nutrend Excelent 80 Protein  jsou tou nejsnazší cestou a neobsahují tuk ani sacharidy. Doplňte 5 g BCAA před kardiotréninkem a 1 kapslí přípravku ATP HCA a doporučenou dávkou L-Carnitinu např. L-Carnitin 1000 je nadávkován v pohodlných denních dávkách (L-Carnitin se doporučuje užívat min. ½ hodinu před tréninkem).

Vhodné produtky:

  • Koktejl se syrovátkovými bílkovinami
        
  • Rozvětvené aminokyseliny
        
  • HCA
        
  • L-Carnitin
        
  • Vápník

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,